Tilbage til forsiden


6 ungdomsboliger i henholdvis Balling og Rødding sælges

For den selvejende institution Spøttrup Ungdomsboliger udbydes hermed ejendommene beliggende Nyvej 10, Balling og Fjordvænget 8, Rødding til salg.

Ejendommene er opført som ungdomsboliger med 6 værelser med eget badeværelse samt stort fælles køkken og opholdsrum. Bygningerne er opført i røde teglsten og med eternittag.
Vægbeklædningen mod terassen er "lette" vægge med udvendig beklædning i eternit plader.
Fællesrummet er delt i en køkkenafdeling og en opholdsstue. Køkkenet er med elbordkomfur, emfang og køleskab - god skabsplads. Opholdsrum med plads til sofagruppe og eller spisebord. Indvendige vægge er murede vægge, der er vandskuret.

Værelserne er på 14 m2 med parketgulv indrettet med entre/gang med skab/garderobe og dør til terassen/haven. Badeværelse med buser, wc og håndvask - klinkegulv og vandskurede vægge.

Bebygget areal 193 m² heraf 29 m² skur for hver af boligerne. Grunden i Balling er på 836 m² og grunden i Rødding er på 805 m².

Ejendommene kan evt. ombygges til bolig med 1 eller 2 lejligheder.

Interesserede kan i lukket kurvert mærket "Spøttrup Ungdomsboliger" indtil torsdag den 3. marts 2005 kl. 12.00 afgive skriftligt kontantbud på ejendommene til Advokathuset, Resenvej 83, 7800  Skive. Sælger forbeholder sig dog ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud, og evt. forkaste dem alle.

Salgsmateriale med beskrivelse, købstilbudsskema m.v. kan rekvireres hos Spøttrup Kommune, Kirke Alle 1, Ramsing, 7860  Spøttrup, Aase Sørensen tlf. 9683 44 04 med hvem besigtigelse ligeledes kan aftales.

 
   
   
   

 


  Forrige sideTop 

Spøttrup Kommune - Kirke Allé 1, Ramsing - 7860 Spøttrup - Tlf. 9683 4400
Klik her for at logge ind.    Udskriv siden.